2022 May Awareness Month – SWE

Vad är EDS och HSD Awareness Month? 

Varje maj visar människor över hela världen sitt stöd för människor som lever med och drabbas av Ehlers-Danlos syndrom (EDS) och Hypermobilitetsspektrumstörning (HSD). Vårt gemensamma uppdrag är viktigt under hela året, men maj är en tid då vi alla samlas, delar erfarenheter och lyfter fram vad som behövs för att göra förändringar framåt. 

I flera år nu har utmaningarna med covid-19-pandemin gjort situationen ännu svårare för dem som lever med EDS och HSD. Med försenade eller inställda möten, behandlingar, genetiska tester och diagnos, att få tillgång till vård och behandlingar de är beroende av för livskvalitet. 

Nu mer än någonsin behöver vi den globala EDS och HSD-gemenskapen, hälso- och sjukvårdspersonal, företag, beslutsfattare och individer över hela världen för att hjälpa oss i vårt driv framåt med forskning och utbildning för att förbättra vården. 

Delta i Acts of Awareness utmaningar i maj! 

Hjälp till att öka medvetenheten globalt genom att utföra en utmaning (eller så många du kan) under maj månad. Varje kilometer som går eller rullas, varje krona/euro/pund/dollar som samlas in, varje awarenesshandling hjälper oss mot målet om 150 000 globala awarenesshandlingar. 

Läs vidare för hur du deltar och hur du tjänar ihop till särskilda Society-produkter i begränsade upplagor! 

The Acts of Awareness Challenges

Light up challenge

Social Media Challenge

Walk and roll challenge

EDS ECHO Challenge

Proclamation Challenge

Awareness Merchandise & Materials

Awareness Materials

Donate

Få särskilda Society-produkter i begränsad upplaga! 

Vi är glada över att kunna erbjuda följande gåvor till dem som deltar i Acts of Awareness utmaningarna och hjälper till att sprida medvetenhet om EDS och HSD: 

  • Genomför 60 awarenesshandlingar för att få en e-voucher på 17 USD på Redbubble för att köpa vår fantastiska, begränsade upplaga av Maj Awareness-mugg eller anteckningsbok.
  • Genomför 150 awarenesshandlingar och få en e-voucher på 26 USD på Redbubble för att köpa vår Maj Awareness-t-shirt i begränsad upplaga.
  • Genomför 350 awarenesshandlingar för att få en e-voucher på 43 USD på Redbubble för att köpa vår Maj Awareness-huvtröja i begränsad upplaga eller något annat från vårt särskilda majsortiment!

Endast de som deltar i Maj Awareness utmaningarna kommer att ha tillgång till det exklusiva Acts of Awareness-varusortimentet! De som uppnår över 350 awarenesshandlingar kommer att skickas en Maj Awareness-pin som finns i en begränsad upplaga och dessutom delta i en dragning där man kan vinna en av fem biljetter till Global Learning- konferensen. 

Observera: Belöningen på en lägre nivå följer inte med när du avancerar till nästa gåvonivå. För att kvalificera dig till att göra anspråk på gåvorna måste du skicka in dina awarenesshandlingar senast den 7 juni 2022. Awarenesshandlingar som skickas in efter detta datum kommer inte att kvalificera sig för gåvorna. E-kupongerna är på Redbubble, en Online återförsäljare där du kan välja Society-produkter som finns i  begränsad upplaga och i din storlek och färg. Frakt ingår ej. 

Order Ehlers-Danlos Society Merchandise!

The Ehlers-Danlos Society uses The Network for Good platform to receive online donations and their details will appear on your credit card statement following a donation to our organization. Network for Good’s Donor Advised Fund is an accredited charity by the Better Business Bureau. At the current time we are unable to accept donations from persons located in Mississippi.

DISCLAIMER: This page is a translation of the original in English for information purposes only. In case of a discrepancy, the English original will prevail. A huge thank you to EDS/HSD-föreningen who helped to translate this content for us! 

Sign up to The Ehlers-Danlos Society mailing list