2022 May Awareness – EDS ECHO Challenge – SWE

Vad är EDS ECHO- utmaningen?  

Delta tillsammans med The Ehlers-Danlos Society för att hjälpa till att öka medvetenheten om EDS och HSD bland sjukvårdspersonal, globalt, genom att anta EDS ECHO- utmaningen! EDS ECHO är ett gratis, virtuellt program från The Ehlers-Danlos Society, för vårdpersonal inom alla discipliner och verksamma var som helst i världen. Det finns flera program som äger rum via Zoom, som utbildar sjukvårdspersonal genom att öka kunskapen och på så sätt bättre kunna ta hand om sina patienter med EDS, HSD och associerade symtom och tillstånd. Fortbildningspoäng finns att få utan kostnad för deltagarna. 

EDS ECHO-utmaningen är ett bra sätt att öka medvetenhet var du än befinner dig i världen, och räknas som 5 awarenesshandlingar närmare det globala målet om 150 000 awarenesshandlingar under maj.  

Läs vidare för att lära dig mer och delta. 

Hur deltar jag i EDS ECHO- utmaningen?  

  1. Ladda ner EDS ECHO-foldern och mejla eller skriv ut den och ge den till din vårdpersonal för att uppmuntra dem att gå med i programmet! 
  2. Dela EDS ECHO-videouppdatering om programmets framsteg hittills. Klicka här för att titta nu och dela från YouTube till dina sociala mediekanaler och via e-post. 
  3. Dela vår EDS ECHO- awarenessgrafik på sociala medier eller via e-post för att öka medvetenheten om programmet och dess mål att förändra liv. 

Hur skickar jag in mina Awarenesshandlingar? 

EDS ECHO- utmaningen = 5 awarenesshandlingar. Att skicka in dina awarenesshandlingar är lätt!  

  1. Skicka in dina awarenesshandlingar senast fredag varje vecka i maj med det här formuläret, bifoga en skärmdump som bevis på din handling. Detta hjälper oss att få vår awarenessmätare närmare målet på 150 000 awarenesshandlingar under maj!
  2. Dela dina handlingar på sociala medier. Sociala medier är ett fantastiskt sätt att nå ut till människor och sprida awareness. Se till att tagga @ehlers.danlos i dina inlägg och vi kommer att återpublicera och dela så många vi kan! Glöm inte att du kan använda Instagrams  #ActsofAwarenessChallenge-märke and gåvomärken i dina händelser för att uppmuntra vänner och familj att delta de med.

Se till att du skickar in alla dina awarenesshandlingar senast den 7 juni 2022, för att kunna få dina awarenessgåvor. 

DISCLAIMER: This page is a translation of the original in English for information purposes only. In case of a discrepancy, the English original will prevail. A huge thank you to EDS/HSD-föreningen who helped to translate this content for us! 

Sign up to The Ehlers-Danlos Society mailing list