May Awareness – Social Media Challenge – SWE

Social Media Challenge

Vad är Sociala Medier-utmaningen?

Var med och hjälp The Ehlers-Danlos Society att sprida awareness, kunskap och medvetenhet, om EDS och HSD, globalt, genom att delta i Sociala Medier-utmaningen under maj månad!

Sociala Medier-utmaningen är ett fantastiskt sätt att sprida kunskap och medvetenhet var du än är i världen! Läs mer för att få veta mer och hur du kan delta.

Oavsett om du tycker om att dela bilder, videos, vloggar eller skriva texter så är varje inlägg på sociala medier = 1 awarenesshandling närmare det globala målet! Tjäna in Society-produkter i våra särskilda utmaningsnivåer för awareness-månaden!

How to take part

Hur kan jag delta i Sociala Medier-utmaningen?

Använd dagarnas teman nedan som prompt för dina inlägg, foton eller videos på sociala medier.

Tagga @ehlers.danlos på Instagram, Facebook, Twitter, eller TikTok – vi kommer att reposta och dela så många bilder och videos från communityn som vi kan!

Glöm inte att använda hashtaggarna #MyEDSChallenge och #MyHSDChallenge i dina inlägg och händelser för att nå fler människor och sprida awareness.

Att delta i Ett-Foto-Om-Dagen-utmaningen var oväntat givande. Jag var chockad över antalet människor som engagerade sig, frågade frågor och reflekterade. De som äntligen hade en förståelse för mina upplevda erfarenheter mer än att oönskat tycka synd om mig . Marina

Dagliga teman för Sociala Medier: 1 maj – 31 maj, 2021

Dag 1: Det här är jag

Dag 2: Diagnos (eller min resa hittills!)

Day 3: Symptoms

Dag 3: Symptom

Dag 4: En dag med EDS/HSD

Dag 5: Skola/Lärare

Dag 6: Hanteringsstrategier

Dag 7: Komfort & stöd

Dag 8: Rörelse & aktivitet

Dag 9: Inkludering

Dag 10: Mental Hälsa

Dag 11: Natur/Miljö

Dag 12: Sjuksköterskor/Läkare

Dag 13: Vårdmöten

Dag 14: Att förklara EDS/HSD

Dag 15: Att stanna hemma (isolering)

Dag 16: Att hantera situationen

Dag 17: Barndom & uppväxt

Dag 18: Ord till föräldrar

Dag 19: EDS/HSD i ett foto

Dag 20: Bakom kulisserna

Dag 21: Klä dig i rött för vEDS #REDS4VEDS

Dag 22: Stoltaste ögonblicket

Dag 23: Din önskan angående EDS/HSD

Dag 24: Framtida mål

Dag 25: Dela ditt osynliga

Dag 26: Självvård

Dag 27: Stöd/Hjälpmedel

Dag 28: Vänlig handling

Dag 29: Forskningshopp för vår framtid

Dag 30: Vad är EDS ECHO?

Dag 31: Gemenskap

Facebook/Instagram Stories

Instagram

Facebook/Twitter

Hur skickar jag in mina Awarenesshandlingar?

Att skicka in dina inlägg på sociala medier är lätt! Varje inlägg, video eller status på sociala medier= 1 Awarenesshandling.

  1. Skicka in dina awarenesshandlingar senast fredag varje vecka i maj med det här formuläret, bifoga en skärmdump av ditt inlägg på sociala medier eller webbadressen. Detta hjälper oss att få vår awarenessmätare närmare målet på 120 000 awarenesshandlingar under maj!
  2. Sociala medier är ett fantastiskt sätt att nå ut till människor och sprida awareness. Se till att tagga @ehlers.danlos i dina inlägg och vi kommer att reposta och dela så många vi kan! Glöm inte att du kan använda Instagrams  #ActsofAwarenessChallenge-märke and gåvomärken i dina händelser för att uppmuntra vänner och familj att delta de med.

Se till att du skickar in alla dina awarenesshandlingar senast den 7 juni 2021, för att kunna få ut dina awarenessgåvor.

How to submit your acts of awareness

DISCLAIMER: This page is a translation of the original in English for information purposes only. In case of a discrepancy, the English original will prevail.