May Awareness – Walk & Roll Challenge – SWE

Vad är Walk & Roll-utmaningen?

Var med och hjälp The Ehlers-Danlos Society att uppmärksamma och lyfta fram EDS och HSD globalt genom att delta i Walk & Roll-utmaningen under maj månad, 2023! Våra mål är en awareness över hela världen och en förbättrad livskvalitet för de människor som påverkas av dessa tillstånd. Genom att vi tillsammans  sprider awareness kan vi ge hopp och förbättringar.

Walk & Roll-utmaningen är ett fantastiskt sätt att öka awareness var du än befinner dig i världen! RLäs vidare för att lära dig mer och hur du deltar .

Hur deltar jag i Walk & Roll-utmaningen?

Du kan delta i valfri aktivitet! Detta kan vara att gå fram och tillbaka över din trädgård, gå på en promenad eller springa på löpband, ta dig fram med din rullstol eller annat hjälpmedel, eller gå dit du vill! Se till att vara försiktig och hålla avstånd till andra där du behöver.

Det finns flera olika sätt att registrera din distans i  Walk ‘n’ Roll-utmaningen, till exempel:

  1. Stegräknare
  2. Hälsoapp på din mobiltelefon (många mobiltelefoner har en inbyggd app)
  3. Löpning och cykel-appar som till exempel Strava, Runtastic, MapmyRun

Samla in pengar: Koppla ihop Strava med din JustGiving-insamling!

Om du vill samla in pengar under maj kan du nu koppla ihop dina Fundraising-sidor till Strava med tre enkla steg.

Steg ett: Skapa ditt Strava-konto.

Steg två: Logga in till ditt JustGiving-konto (sätt upp en UK Fundraising-sida eller US Fundraising-sida) och titta på den Fundraising-sidan du vill koppla ihop med. Skrolla ner och välj ´Connect Strava´-knappen.

Steg tre: Gör dig beredd inför maj! Så fort du klickat på ‘Connect Strava’-knappen och fyllt i din information så kan du använda Strava precis som vanligt för att registrera dina aktiviteter och välja vilka uppdateringar du vill dela på din Fundraising-sida eller sociala medier.

Vill du delta i walk & roll-utmaningen i ett lag tillsammans med familj eller vänner? Klicka här för att läsa mer om  JustGiving Teams!

Du kan också välja att samla in pengar i valfri valuta med en Facebookinsamling, eller med en sida på Network For Good!

Jag började uppleva symptom så tidigt som i grundskolan men började inte tänka att någonting var fel förrän jag var ungefär 12. Det tog sju år att äntligen diagnostisera mig med EDS (och POTS, RSD, ME och endometrios) men här är jag!

Under hela maj månad dedikerade jag varje mile/kilometer till Ehlers-Danlos syndrom-awareness via The Ehlers-Danlos Societys Walk´n´roll. Varje rullstolstag och promenad var en Awarenesshandling för ett diagnos som påverkar min kropp varje dag. Jag har gjort flera 5Ks och 10Ks för saker som ligger mig nära men att tillryggalägga 128 kilometer på en månad för det kroniska tillståndet jag HAR var helt fantastiskt. Abby.

DISCLAIMER: This page is a translation of the original in English for information purposes only. In case of a discrepancy, the English original will prevail.

Sign up to The Ehlers-Danlos Society bi-weekly newsletter