2022 May Awareness – Walk ‘n’ Roll Challenge – SWE

Walk & Roll Challenge

Vad är Walk ‘n’ Roll-utmaningen?

Var med och hjälp The Ehlers-Danlos Society att uppmärksamma och lyfta fram EDS och HSD globalt genom att delta i Walk´N´Roll-utmaningen under maj månad, 2022! Våra mål är en awareness över hela världen och en förbättrad livskvalitet för de människor som påverkas av dessa tillstånd. Genom att vi tillsammans  sprider awareness kan vi ge hopp och förbättringar.

Walk ‘N’ Roll-utmaningen är ett fantastiskt sätt att öka awareness var du än befinner dig i världen! RLäs vidare för att lära dig mer och hur du deltar .

Varje kilometer du går, springer eller rullar, varje $ du samlar in, räknas som 1 Awarenesshandling närmare det globala målet på 150, 000 Awarenesshandlingar i maj. Tjäna in Society-produkter i våra särskilda utmaningsnivåer för awarenessmånaden!

Hur deltar jag i Walk ‘N’ Roll-utmaningen?

Du kan delta i valfri aktivitet! Detta kan vara att gå fram och tillbaka över din trädgård, gå på en promenad eller springa på löpband, ta dig fram med din rullstol eller annat hjälpmedel, eller gå dit du vill! Se till att vara försiktig och hålla avstånd till andra där du behöver.

Det finns flera olika sätt att registrera din distans i  Walk ‘n’ Roll-utmaningen, till exempel:

  1. Stegräknare
  2. Hälsoapp på din mobiltelefon (många mobiltelefoner har en inbyggd app)
  3. Löpning och cykel-appar som till exempel Strava, Runtastic, MapmyRun

Varje kilometer under maj räknas som en awarenesshandling! Se till att du delar dina erfarenheter längs vägen för att sprida awareness! Läs vidare för att få veta hur du skickar in dina Awarenesshandlingar för att tjäna ihop till Society-produkter.

Samla in pengar: Koppla ihop Strava med din JustGiving-insamling!

Om du vill samla in pengar under maj kan du nu koppla ihop dina Fundraising-sidor till Strava med tre enkla steg.

Steg ett: Skapa ditt Strava-konto.

Steg två: Logga in till ditt JustGiving-konto (sätt upp en UK Fundraising-sida eller US Fundraising-sida) och titta på den Fundraising-sidan du vill koppla ihop med. Skrolla ner och välj ´Connect Strava´-knappen.

Steg tre: Gör dig beredd inför maj! Så fort du klickat på ‘Connect Strava’-knappen och fyllt i din information så kan du använda Strava precis som vanligt för att registrera dina aktiviteter och välja vilka uppdateringar du vill dela på din Fundraising-sida eller sociala medier.

Vill du delta i walk´n´roll-utmaningen i ett lag tillsammans med familj eller vänner? Klicka här för att läsa mer om  JustGiving Teams!

Du kan också välja att samla in pengar i valfri valuta med en Facebookinsamling, eller med en sida på Network For Good!

Hur skickar jag in mina Awarenesshandlingar?

Varje kilometer =en Awarenesshandling.

Att skicka in dina promenerade eller rullade kiilometer är lätt!

  1. Skicka in dina awarenesshandlingar senast fredag varje vecka i maj med det här formuläret, bifoga en skärmdump av din hälsoapp eller den app du registrerar dina kilometer med. Detta hjälper oss att få vår awarenessmätare närmare målet på 150, 000 awarenesshandlingar under maj!
  2. Dela ditt arbete på sociala medier. Sociala medier är ett fantastiskt sätt att nå ut till människor och sprida awareness. Se till att tagga @ehlers.danlos i dina inlägg och vi kommer att reposta och dela så många vi kan! Glöm inte att du kan använda Instagrams #ActsofAwarenessChallenge-märke and gåvomärken i dina händelser för att uppmuntra vänner och familj att delta de med.

Se till att du skickar in alla dina awarenesshandlingar senast den 7 juni 2022, för att kunna få ut dina awarenessgåvor.

How to submit your acts of awareness

Jag började uppleva symptom så tidigt som i grundskolan men började inte tänka att någonting var fel förrän jag var ungefär 12. Det tog sju år att äntligen diagnostisera mig med EDS (och POTS, RSD, ME och endometrios) men här är jag!

Under hela maj månad dedikerade jag varje mile/kilometer till Ehlers-Danlos syndrom-awareness via The Ehlers-Danlos Societys Walk´n´roll. Varje rullstolstag och promenad var en Awarenesshandling för ett diagnos som påverkar min kropp varje dag. Jag har gjort flera 5Ks och 10Ks för saker som ligger mig nära men att tillryggalägga 128 kilometer på en månad för det kroniska tillståndet jag HAR var helt fantastiskt. Abby.

DISCLAIMER: This page is a translation of the original in English for information purposes only. In case of a discrepancy, the English original will prevail.

The Ehlers-Danlos Society uses The Network for Good platform to receive online donations and their details will appear on your credit card statement following a donation to our organization. Network for Good’s Donor Advised Fund is an accredited charity by the Better Business Bureau. At the current time we are unable to accept donations from persons located in Mississippi.